IV Cursa Solidària de les Roquetes

0
652

El 31 de Desembre de 2014 l’Agrupació de Balls Populars organitza la IV Cursa Solidària de les Roquetes, amb la col·laboració de la UCER.
Aquest és un esdeveniment bàsicament solidari, on l’objectiu és col·laborar amb una entitat que actuï principalment a nivell municipal o comarcal, així doncs l’any 2011 es va recollir joguines per la Creu Roja, l’any 2012 aliments i diners en efectiu pel Banc d’Aliments, a través del voluntariat de Sant Camil. Pel 2013 la col·laboració va consistir en recollida de calés per la compra de material escolar per les 3 escoles públiques de primària de les Roquetes.| Pel 2014 la causa solidària on col·laborem serà la Fundació Sant Joan de Déu de Lluita contra el Càncer Infantil. Es fixa un quota recomanada de 5 Euros per cada participant a la cursa gran i de 1 Euro a la cursa infantil.. Des del 15 fins al 29 es poden fer les inscripcions a les curses a les botigues, i el mateix dia de la cursa al punt de sortida. A més, tindrem una guardiola el mateix dia de la cursa per continuar recaptant fons. Premis pels primers classificats i regals per tots els participants a la cursa. Programa de l’activitat: – 15:30 Inscripcions a la cursa en una carpa ubicada darrera del Mercat de la Sínia al carrer Ball de Cintes. – 16:15. Sortida de la cursa infantil des de la rotonda del Mercat anada i tornada pel carrer Ball de Cintes fins a la següent rotonda. (500 metres aprox). – 17:00. Sortida de la Cursa Solidària des de la rotonda, direcció avinguda Catalunya, Avinguda Mas d’en Serra, Carrer Pedraforca, Parc Central, Vilanoveta, Carrer Roger de Flor, Carrer Ball de Cintes. (5 km aprox) – 17:45 arribada de l’últim classificat. – 18:00 Acte de lliurament de premis. SORTIDA CURSA INFANTIL: 16:15 hores. SORTIDA CURSA ADULTS (+ 14 ANYS): 17 hores. LLOC DE SORTIDA I ARRIBADA: al costat del Mercat Municipal de la Sínia. SERVEI DE DUTXES: al pavelló d´Esports Municipal Miguel Meca Torres REGLAMENT 1. L’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes organitza la IV Cursa Solidària de les Roquetes 2. La cursa tindrà lloc el dimecres 31 de desembre de 2014, amb sortida i arribada al carrer Masia Nova, just darrera del Mercat de la Sínia. 3. Són dos curses, la infantil amb sortida a les 16:15 hores i 500 metres de recorregut, la cursa d’adults amb sortida a les 17:00 i 5000 metres aprox. A les 17:45 es tancarà la zona d’arribada. 4. La cursa no és competitiva, no es faran classificacions ni categories. 5. La inscripció per avançat es farà des del dia 15 desembre a les Roquetes a les botigues Sinra, a Ribes a l’Espai Blau i a Vilanova a la botiga XTerra. I el mateix dia de la prova al punt de sortida des de les 15:30 6. El dorsal es lliurarà al mateix moment de la inscripció. S’ha de portar ben visible al pit del corredor. 7. Al finalitzar la prova es farà sorteig de premis i lliurament de regals. 8. S’estableix un premi al participant amb la millor disfressa i altres a criteri de l’Organització 9. Tots els participants disposaran d’una assegurança d’accidents a càrrec de l’organització. 10. Les imatges dels participants en aquest acte podran ser utilitzades a fi d’informació i promoció 11. La cursa té caire festiu. Convidem a córrer amb mascotes, però la sortida la faran des del final a fi d’evitar accidents amb altres corredors i sempre respectant a la resta de participants. 12. Pel sol fet de participar-hi s’accepta aquest Reglament i el que cau fora queda sota la decisió de l’organització 13. Inscripció recomanada 5 euros per la cursa gran i 1 Euro per la cursa infantil. A més de dorsal 0 per qualsevol que desitgi col·laborar. La recaptació íntegra serà per la causa solidària.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.