VI ACTE DE RECONEIXEMENT A L’ATLETISME VETERÀ CATALÀ

0
640

Aquest divendres 28 de novembre, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet es realitzarà el sisè Acte de Reconeixement a l’Atletisme Veterà Català amb la participació de la Secretaria General de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Federació Catalana d’Atletisme. A l’acte rebran públic reconeixement els atletes veterans que la temporada passada han obtingut mèrits esportius.| Destaquen Rosa Escribano i Joaquin Joyas, dos atletes que van aconseguir record europeu i mundial respectivament, i Valentí Huch que amb motiu del seu 95è aniversari ha estat motiu recentment d’articles de reconeixement a la web oficial de la Real Federación Española de Atletismo i al diari Marca.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.