VI ACTE DE RECONEIXEMENT A L’ATLETISME VETERÀ CATALÀ

0
529

Aquest divendres 28 de novembre, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet es realitzarà el sisè Acte de Reconeixement a l’Atletisme Veterà Català amb la participació de la Secretaria General de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Federació Catalana d’Atletisme. A l’acte rebran públic reconeixement els atletes veterans que la temporada passada han obtingut mèrits esportius.| Destaquen Rosa Escribano i Joaquin Joyas, dos atletes que van aconseguir record europeu i mundial respectivament, i Valentí Huch que amb motiu del seu 95è aniversari ha estat motiu recentment d’articles de reconeixement a la web oficial de la Real Federación Española de Atletismo i al diari Marca.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.