RUTA 30 DE NOVEMBRE

0
630

El proper diumenge 30 de novembre, el calendari català de curses en ruta disposa de quatre bones ofertes.
El 36è Cros Popular de Sants, organitzat pel Club Camins Esportius de Sants, amb un circuit urbà al popular barri de la capital catalana. La sortida es donarà a les 10 hores a la Rambla del Brasil cantonada carretera de Sants essent el punt d’arribada el mateix indret. La 23à Mitja Marató Ciutat de Tarragona, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. Amb sortida a les 10.00 hores des del carrer Torres Jordi de la capital tarraconense. En aquest festival atlètic també se celebrarà una cursa popular de 10 quilòmetres amb el mateix punt de sortida, dotze minuts més tard.| La 22à Cursa Muntanya del Farell a Caldes de Montbui, organitzada per la secció d’atletisme del CN Caldes. Amb una distància de 13.200 metres i un circuit de terra i asfalt, la sortida es donarà a les 10,00 hores al Parc del Bugarai i arribada al mateix indret. La segona edició de la Carrera Popular de Lleida, organitzada pel Club Atletisme Almacelles i el Club La Sansi, sobre una distància de 5 Km, El festival atlètic començarà a les 10,30 hores amb sortida i arribada a la Llotja de Lleida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.