Més de 800 inscrits a la 2ª cursa popular La Sansi Lleida5k

0
524

A falta de 5 dies ja son més de 800 inscrits a La Sansi de Lleida que es celebrarà el proper 30/11/14 a les 11h organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Almacelles, amb la col·laboració de l’Ajuntament i diputació de Lleida. Serà una cursa popular, inclosa dintre del calendari de la Federació Catalana d’atletisme, de 5 quilòmetres per un circuit urbà amb sortida i arribada a l’espectacular Llotja. | A les 11.45h començaran les proves dels especials olímpics i més petits, i la prova absoluta de 5km abans a les 11h. Els participants rebran samarreta tècnica de màniga llarga + bossa d’obsequis d’espònsors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.