Més de 800 inscrits a la 2ª cursa popular La Sansi Lleida5k

0
430

A falta de 5 dies ja son més de 800 inscrits a La Sansi de Lleida que es celebrarà el proper 30/11/14 a les 11h organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Almacelles, amb la col·laboració de l’Ajuntament i diputació de Lleida. Serà una cursa popular, inclosa dintre del calendari de la Federació Catalana d’atletisme, de 5 quilòmetres per un circuit urbà amb sortida i arribada a l’espectacular Llotja. | A les 11.45h començaran les proves dels especials olímpics i més petits, i la prova absoluta de 5km abans a les 11h. Els participants rebran samarreta tècnica de màniga llarga + bossa d’obsequis d’espònsors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.