CROS 29 i 30 DE NOVEMBRE

0
575

Aques cap de setmana, el calendari català de cros conté cinc bones ofertes arreu de Catalunya.
Dissabte 29 se celebrarà el Cros de Sant Sadurní que aquest any arriba a la trenta-tresena edició a Montornès del Vallès, organitzat pel CA Montornès i l’Ajuntament de la vila al recinte firal junt al pavelló d’esports i dintre de les festes de Sant Sadurní. Quatre son els festivals atlètics que es disputaran diumenge 30 de desembre. El més antic és el Cros Vila de Castellar – Memorial Pere Hernández, a Castellar del Vallès i que celebra la trenta-setena edició, organitzat pel CA Castellar al Parc de Colobres i les pistes d’Atletisme de Castellar del Vallès.| A l’Alt Camp se celebrarà el 26è Cros Ciutat de Valls, organitzat pel club FACVAC al circuit del fornàs amb sortida i arribada de la pista d´atletisme del Complex Esportiu del Fornàs. El Cros d’Olot que enguany arriba a la dinovena edició, organitzat pel Club Natació Olot i el Consell Esportiu de la Garrotxa, al circuit dels paratges de les Tries. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros essent la cinquena prova de les onze programades. El 15è Cros Ciutat de Gavà, organitzat pel CA Gavà i el Consell Esportiu del Baix Llobregat, al circuit del Bosc de la Sentiu, davant del nou Parc de Bombers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.