Els 10k de Vilafranca

0
516

Els 10k de Vilafranca 25-1-15, obre les inscripcions Ja estan obertes les inscripcions dels 10k de Vilafranca que serà el 25 de gener, aquesta cursa està considerada com una de les més ràpides de Catalunya tindrà el luxe de acollir a 1.800 atletes, sent el màxim d’atletes que la podran córrer. Les inscripcions tenen un preu de 14,5 euros pels que no tenen xip propi i de 13,5 pels que tenen xip groc i es podrà fer a la seva web, tot els que facin la inscripció abans del 2 de gener tindran la talla assegurada.| La cursa continuarà amb el mateix recorregut, totalment urbà de 5k que els atletes hauran de donar dues voltes, passant pels llocs més emblemàtics de la vila, un circuit homologat i amb grups musicals pel recorregut. Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.