JEAN BOUIN

0
474

Aquest diumenge 23 de novembre se celebrarà la 91a Jean Bouin , 65è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 32 Edició Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya – 29 Premis Promesa de la Diputació de Barcelona – Gran Premi Allianz, organitzat per Mundo Deportivo. Les curses tindran la sortida a l’avinguda Rius i Taulet i l’arribada a l’avinguda María Cristina. Excepte la cursa sènior masculí i femení i promesa femení, que sortirà de l’avinguda María Cristina. La cursa Open 10 km arribarà a Rius i Taulet. La cursa Open 5 km finalitzarà a l’Arc de Triomf.| El festival atlètic començarà a les 9,00 h amb les sortides de les curses Open de 5 km i 10 km, a partir de les 10,50 h es realitzaran les curses corresponents a les diferents categories, fins a arribar a les 11,20 h que es donarà la sortida a les curses sènior masculina i femenina. Posteriorment, i fins a les 13.30 hores continuaran les diferents categories de promoció. En aquesta edició destaca la presència de Carles Castillejo, guanyador de l’edició de 2012 i que reapareix desprès de la seva lesió. També cal destacar la participació del recent medallista europeu de 3.000 m obstacles, Àngel Mullera, també Ilias Fifa, guanyador de l’edició de 2011 i Adel Mechaal. En dones cal destacar la presència de la Lídia Rodríguez, Judit Pla i Gema Barrachina. Assenyalar també la participació internacional encapçalada pels atletes eritreus, Tsegay Tuenay i Dawit Weldelasie, i l’ugandesa Nancy Cheptegei.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.