JEAN BOUIN

0
372

Aquest diumenge 23 de novembre se celebrarà la 91a Jean Bouin , 65è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 32 Edició Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya – 29 Premis Promesa de la Diputació de Barcelona – Gran Premi Allianz, organitzat per Mundo Deportivo. Les curses tindran la sortida a l’avinguda Rius i Taulet i l’arribada a l’avinguda María Cristina. Excepte la cursa sènior masculí i femení i promesa femení, que sortirà de l’avinguda María Cristina. La cursa Open 10 km arribarà a Rius i Taulet. La cursa Open 5 km finalitzarà a l’Arc de Triomf.| El festival atlètic començarà a les 9,00 h amb les sortides de les curses Open de 5 km i 10 km, a partir de les 10,50 h es realitzaran les curses corresponents a les diferents categories, fins a arribar a les 11,20 h que es donarà la sortida a les curses sènior masculina i femenina. Posteriorment, i fins a les 13.30 hores continuaran les diferents categories de promoció. En aquesta edició destaca la presència de Carles Castillejo, guanyador de l’edició de 2012 i que reapareix desprès de la seva lesió. També cal destacar la participació del recent medallista europeu de 3.000 m obstacles, Àngel Mullera, també Ilias Fifa, guanyador de l’edició de 2011 i Adel Mechaal. En dones cal destacar la presència de la Lídia Rodríguez, Judit Pla i Gema Barrachina. Assenyalar també la participació internacional encapçalada pels atletes eritreus, Tsegay Tuenay i Dawit Weldelasie, i l’ugandesa Nancy Cheptegei.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.