Presentació 2a Cursa Popular La Sansi de Lleida

0
491

Avui a la sala d’actes de l’oficina principal de Ibercaja a Lleida, s’ha presentat La 2a Sansi de Lleida, lleida5k que es celebrarà el proper 30/11/14 a les 11h organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Almacelles, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Diputació de Lleida.| A la presentació han assistit la Sra. Inma Manso, subdelegada del Govern a Lleida, el Sr. Ròmul Llaveria, director de Ibercaja, el regidor d’ esports Sr. Txema Alonso, Sisco Larull director de cursa i l’ organitzador Josep Lluis Blanco, president del club La Sansi. Serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà amb sortida i arribada a l’espectacular Llotja. La prova absoluta de 5km començarà a les 11h i a continuació proves dels especials olímpics i els més petits. A la primera edició celebrada al 2014 es va arribar a 1.900 inscrits, en aquesta segona edició esperem més de 2.000 participants. Els participants rebran una samarreta tècnica de màniga llarga + bossa d’obsequis d’espònsors com Coca Cola, Henkel, Powerade, Caldo Aneto… El Club la Sansi organitza 15 curses per diferents comunitats autònomes, algunes amb gran participació como la Cursa Vila Olímpica on al 2015 esperem 5.000 participants o la Sant Silvestre del Masnou per 3.000.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.