3a Sansi de Sant Feliu de Llobregat,

0
575

Inna Lebedeva (Ucraïna) i Edgars Sumskis (Letonia) guanyen la 3a Sansi de Sant Feliu de Llobregat de 10km
El Letó Edgars Sumskis amb 32’55 als 10km i Inna Lebedeva de Ucraïna amb 38`47, s’han proclamat guanyadors de la tercera edició de la Sansi de Sant Feliu de Llobregat amb prop de 1.000 participants, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.| Una matinal que ha començat amb les curses de menors amb 175 inscrits, dividits en 3 curses, on desprès ha continuat la cursa de 5 i 10km amb sortida i arribada al mateix punt, un recorregut que passava pel centre de la ciutat, als 5km victòries de Marcos Garcia i Sara Loehr. Trobareu les classificacions de la cursa . Video de sortida de la cursa
Fotos de la cursa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.