MARI CARMEN PAREDES, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYA EL MARATÓ DE VALÈNCIA

0
576

MARI CARMEN PAREDES, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYA EL MARATÓ DE VALÈNCIA PERÒ NO POT AMB EL RÈCORD DEL MÓN T12.
Satisfacció a mitges la viscuda aquest diumenge per l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Mari Carmen Paredes a la “XXXIV Mataró Ciutat de València”; per una banda el regust del seu triomf a la categoria de veteranes D i d’altra una mica de desil·lusió ja que no va poder millorar la seva marca mundial de la classes T12 (atletes amb deficiències visuals greus) que s’havia marcat com a objectiu.| Les 2h59’22” que té com a millor marca personal eren la seva màxima mira i acompanyada l’altra seva meitat, Lorenzo Sánchez, encetava la cursa amb força i parcials molt esperançadors de 19’48” als 5 km i 40’13” als 10, però sobre el km 13 va començar a patir les conseqüències del vent de cara i problemes de “flato” que la van anar distanciant de les tres hores; malgrat tot va passar la mitja Marató en uns boníssims 1h26’28” per anar perdent pistonada per finalitzar en 3h11’47”. Inconformista com poques deu minuts després de finalitzada la prova ja tenia en ment la seva propera temptativa sobre la distància, serà el mes d’abril a Londres on intentarà revalidar el títol de Campiona del Món IPC i millorar el seu rècord del Món.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.