Aquest cap de setmana se celebraran tres festivals atlètics de cros

0
414

El proper Dissabte 15 es disputarà la trenta-cinquena edició del Cros dels Arenys, organitzat per la Penya Apa Anem-hi i els ajuntaments d’Arenys de Mar i Arenys de Munt al circuit de Can Jalpí. La matinal començarà a les 10 hores i aquest cros forma part de Circuit Maresmenc de Cros. Diumenge 16 seran dos els esdeveniments atlètics que es realitzaran, el Cros Antonio Amorós, que enguany arriba la quaranta-tres edició, i que se celebrarà en el circuit del Parc de Can Zam, organitzat pel club Unió Colomenca i l’Ajuntament de la ciutat.| El XVIIè Cros Ciutat de Girona, organitzat pel Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona al circuit de les Ribes del Ter, al costat del Pavelló Municipal Girona Fontajau. Aquest cros pertany al Circuit Gironí de Cros essent la quarta prova programada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.