ACTE DE SUPORT PER A LA CANDIDATURA BARCELONA 2019

0
548

Aquest dimecres, a l’Estadi Olímpic Lluis Companys de Barcelona, s’ha realitzat l’últim acte de recolzament a la candidatura de Barcelona per a organitzar els Campionats del Món d’Atletisme l’any 2019. Atletes de gran prestigi de diferents generacions s’han congregat a l’Estadi Olímpic per a donar soport a la candidatura i fer una fotografia de família amb els atletes com a protagonistes juntament amb els representants de les institucions.| A l’acte han participat Maite Fandos, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Gerard Esteva, president de l’UFEC i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme. De entre els atletes podem destacar atletes llegendaris de l’atletisme com Tomàs Barris, Josep Molins, Josep Maria Antentas, Andreu Ballbé, Javier Moracho, Carles Sala, Mari Cruz Díaz, Reyes Sobrino, Imma Clopés i Reyes Estévez i grans figures en actiu i joves atletes com Àngel Mullera, Jesús Ángel Garcia Bragado, Ayad Lamdassem, Carles Castillejo, Raquel González, Lídia Rodríguez, Rosa Morató, Anna Pinero, Francisco Roldán, Pau Fradera, Judit Pla, Dídac Salas i Noel del Cerro. Esperem que amb la capacitat organitzativa de l’Ajuntament de Barcelona amb esdeveniments esportius junt amb l’experiència de la Federació Catalana d’Atletisme i la RFEA ens concedeixin els Mundials d’Atletisme 2019. El proper dimarts 18 de novembre a Mònaco, el Consell Directiu de la IAAF donarà a conèixer en nom de la ciutat que organitzarà el mundial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.