UNA SANT SILVESTRE PLE DE PREMIS La Sant Silvestre amb més premis del país

0
562

Enguany La Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat del Vallès s’ha posicionat com la Sant Silvestre amb més premis del país. Sense més dilacions, els 40 primers homes i les 40 primeres dones obtindran els següents premis: Del 1r al 3r, aconseguiran unes Ulleres esportives Nike patrocini de la Óptica Cottet; material colibrí; a més premis en metal.lic, del 4t al 5è classificat obtindran un magnífic Pernil de Jabugo; material colibri i premis en metal.lic, del 6 o al 8 o classificat obtindran unes Ulleres Esportives “Eassun”, del 9è al 28è classificat obtindran material esportiu Colibrí, del 29è 35è un lot d’embotits “Casa Cardùs” , del 36è al 38è classificat aconseguiran una Bossa Esportiva amb productes “Santiveri” ; i del 38è al 40è aconseguiran un GRAN Lot de Cremes Esportives.| A més aquest any la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat del Vallès lliurarà trofeus per a les 3 primeres participants de les 5 categories de homes i dones. I, a més, els primers classificats de cada categoria tindran material de Thinkinsport i unes ulleres Eassun. A les categories veterans tindran també una sessió amb la maquina ALTER-G. Els primers participants de caràcter local obtindran un lot d’embotits “CASA CARDÚS”. Tots els participants s’emportaran una pulsera de “SILINCODE SOS”. El club que classifiqui més corredors aconseguirà un trofeu i s’emportarà un lot de material esportiu. I com no! Com es tradicional hi haurà un premi pel participant que porti la disfressa més original, qui rebrà una val de 100 euros de la botiga “DISFRAZZES” i l’equip que porti la disfressa més original un val de 300 euros Magnífics Sortejos; un cap de setmana a Andorra a la Massana per dues persones i un cap de setmana a un apartament de luxe a Tossa de Mar. També hi haurà un altre sorteig per dues persones amb 6 sessions de la maquina de rehabilitació “ALTER-G” i també per dues persones un sorteig d’un dorsal per participar a la Mitja Marató de Barcelona Participa a la Sant Silvestre amb més premis del país, no t’ho pots perdre!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.