NOVETATS DE LA 17a MITJA MARATÓ CIUTAT DE MATARÓ

0
603

A només 1 mes per a la cel.lebració de la 17a MITJA MARATÓ CIUTAT DE MATARÓ, l’organització ja ha exhaurit els primers 2.500 dorsals, pel que només en queden 500.
Tot està preparat per a poder tancar INSCRIPCIONS en els propers dies. I el que també s’està tancant són els patrocinis d’aquesta edició que, novament, comptarà amb l’esponsorització de PROCTER and GAMBLE, empresa mataronina que lliurarà un ampli lot de productes dins la BOSSA DEL CORREDOR, i una trentena de COL·LABORADORS més, alguns d’ells amb presència a la nova FIRA DEL CORREDOR, que ompliran la BOSSA DE LA FIRA, una novetat que només es lliurarà a tots els esportistes que recullin el DORSAL el dia anterior a la FIRA, un complement que l’organització ha implantat per tal d’evitar aglomeracions el mateix dia de la prova.| Com a novetat d’aquesta edició, el que si rebran tots els esportistes, el dia anterior o el mateix dia junt al dorsal, és una fantàstica SAMARRETA TÈCNICA del patrocinador TAYMORY. L’organització té previst presentar més novetats quinze diez abans de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.