L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i BBVA renoven la seva col·laboració

0
2493

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i el Banc de Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) signen el conveni de patrocini per aquest 2014/1015. El 18 de gener de 2015, Terrassa acollirà una nova edició d’un dels seus esdeveniments esportius més importants, especialment per la important participació amb la qual compta aquesta prova, la setzena edició de la Mitja Marató de Terrassa i desena cursa popular Santi Centelles (5km). | Les característiques que ha adquirit la Mitja Marató de Terrassa fa que el patrocini sigui un factor molt destacat en l’organització de la cursa. Per sort, la Mitja compta amb un important suport d’entitats que amb la seva col·laboració volen donar suport, no només a l’esport terrassenc sinó també a totes les accions de caure social que du a terme l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. L’AEMMT i BBVA han signat la renovació de l’acord de patrocini pel qual l’entitat financera i la Mitja estableixen les línies de col·laboració entre ambdues entitats. Amb aquest conveni, el BBVA segueix la línia de patrocini i suport que es va iniciar en el seu moment, en primer lloc, amb Caixa de Terrassa, present des de la primera edició de la Mitja Terrassa, el mes d’abril de l’any 2000, i posteriorment amb Unnim.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.