Josep Lluis Blanco i Janeth Becerra (Bolívia) guanyen la 29a Pujada i baixada a Guanta (Sentmenat)

0
623

L’atleta Olímpic Josep Lluis Blanco (La Sansi) amb 41min 53sg ha guanyat per 2on any consecutiu la 29a pujada i baixada a Guanta de 12,3km, en segona posició Jaume Domingo (guanyador de 6 edicions), i 3er Edgars Sumskis de Letònia i del club La Sansi, que anava primer al kilòmetre 4, però que ho ha pagat al final. Ens dones Janeth Becerra de Bolívia-Slop (49 minuts i 02 segons), 2a l’atleta de Paraguai Ninfa Estela (50 minuts 14 segons) i 3a Sandra Sanchez (Slop-sabadell). S’han fet dos curses de menors, en una matinal on l’Alcaldessa Núria Colomé i el regidor d’esports Joan Casoliva han donat els premis als millors participants amb més de 500 arribats.| El club la Sansi ha guanyat per equips, superant al Califòrnia esports que havia guanyat les últimes 13 edicions. Classificacions, fotos i vídeos de la cursa a www.pujadaguanta.com Classificació masculina: 1. Josep Lluis Blanco (La Sansi) 41’53”; 2. Jaume Domingo (California Sports) 42’37”; 3er.Edgars Sumskis (Letònia / La Sansi) amb 43’17” Classificació femenina: 1ª. Janeth Becerra (Bolívia-Slop.cat Sabadell); 2. Ninfa Estela (Paraguay- California Sports) 51.23; 3. Sandra Sanchez (Slop.cat-Sabadell) 52.39 Classificacions i fotos www.pujadaguanta.com Vídeo de sortida http://youtu.be/uUJLeeyRA_Y

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.