CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA PER CLUBS DE PROMOCIÓ

0
359

Aquest diumenge 2 de novembre es va celebrar el primer Campionat de Catalunya de Marxa per Clubs de Promoció en pista a l’Estadi Municipal d’Igualada. L’equip local, el CA Igualada va aconseguir el títol de la categoria benjamí tant en nois com en noies. A la categoria aleví els campions han estat el CA Canaletes en nois i el CA Viladecans en noies. L’Agrupació AC va aconseguit el títol infantil masculí i el CA Viladecans el femení. Per últim, el CA Canaletes es va imposar en la categoria cadet masculina i la UA Barberà en la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.