RUTA 2 DE NOVEMBRE

0
426

Aquest diumenge, 2 de novembre es van disputar cinc festivals atlètics corresponents al calendari català.
A la Mitja Marató de l’Anoia es va imposar Roger Roca (Athletic C Bcn) amb un temps de 1h10’16 i Anna Noguera amb un registre de 1h27’09”. Al mateix escenari, la Cursa dels 10 km va ser per Miki Solé amb un temps de 33’19” i Sílvia Segura amb 40’14”, i la cursa de 5 km Ciutat d’Igualada la va dominar el Víctor Montaner (CA Igualada) amb una marca de 17’28” i Carla Alemany amb 21’45”.| La Pujada i Baixada de Guanta – Sentmenat amb un recorregut de 12,3 km de muntanya i asfalt va ser per José Luis Blanco (CA La Sansi) i Janeth Becerra (Slop.Cat). El Km de Les Corts a Barcelona el van dominar Marc Alcalà (FCB) amb 2’39” i Irene Bonilla (AAC) amb 3’05”. La Cursa del Pont de Vilomara i Rocafort amb una distància de 10 km va ser per Ayad Lamdassem (AB) amb 33’32” i Lídia Rodríguez (AS) amb 36’09”. La primera edició de la cursa Una Llar Fora de la Llar a Barcelona amb una distància de 10 km va ser per Daniel Cuartero amb un temps de 35’27” i Judith López amb 42’51.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.