LLICÈNCIA FEDERATIVA PER A CURSES DE RUTA I CROS

0
526

Amb el gran increment de l’activitat atlètica de ruta i cros, la Federació Catalana d’Atletisme vol donar a conèixer la Llicència Catalana per a Curses en Ruta i Cros, adreçada a corredors a partir dels 20 anys que participen en aquestes modalitats.| Aquesta llicència permet participar com atleta federat al circuit català de cros, les curses en ruta i els diferents campionats de Catalunya d’aquestes especialitats. Pels atletes majors de 35 anys, poden participar en els corresponents campionats de veterans segons les categories. La Llicència disposa d’una assegurança esportiva amb cobertura per una temporada que l’entitat l’Aliança – Divina Pastora cobreix tant per accidents esportius produïts en competició com en entrenaments amb assistència per metges especialitats en medicina esportiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.