COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE RUTA

0
503

Aquest cap de setmana s’inicia oficialment la temporada catalana de curses en ruta 2014-2015 amb la celebració de cinc festivals atlètics el mateix diumenge 2 de novembre. El calendari català de curses en ruta està ple de bones ofertes atlètiques tots els caps de setmana de l’any amb les diferents modalitats i distàncies.| Cal destacar la celebració dels diferents campionats, així el Campionat de Calalunya de 5 km se celebrarà el proper 21 de desembre en el marc de la vuitena edició de La Sansi Viladecans 5 km . El Campionat de Catalunya de Marató es disputarà el 18 de gener de 2015 amb la 5a Marató Costa Daurada – Tarragona 2017 . El Campionat de Catalunya de Mitja Marató es realitzarà el 17 de maig conjuntament amb la 13a Marató d’Empúries, Mitja Marató i 10 km. El Campionat de Catalunya de Milla es disputarà el 17 de maig amb la celebració de la Milla Ciutat de Granollers GP BBVA i el Campionat de Catalunya de 10 km en Ruta se celebrarà el mes de juny a Barcelona amb la 25a Edició de la Cursa Vila Olímpica. Resta pendent de designar la seu del Campionat de Catalunya de Muntanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.