CLASSIFICACIÓ DE LES CURSES EN RUTA 2014

0
530

La Marató de Barcelona, la Millor d’Espanya
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la classificació de totes les carreres en ruta que es realitzen a Espanya. La puntuació s’elabora basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el número d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes que participen segons les posicions als rànquings. Un cop sumats aquests conceptes, es fa la mitjana de les tres últimes temporades per a establir la classificació final. Les puntuacions es realitzen en sis categories que són: la milla, curses de 10 km, mitja marató, marató i les proves de 100 km. Cinc curses catalanes apareixen entre les cinc primeres posicions.| Un any més, la Marató de Barcelona encapçala la classificació d’aquesta modalitat igualant la preferent posició de les dues últimes temporades. També destaca el tercer lloc que ocupa la Mitja Marató de Granollers que iguala la classificació de la temporada anterior. En aquesta modalitat també apareix la Mitja Marató Ciutat de Barcelona en la quarta posició, millorant en dos llocs la posició de la passada temporada. A la modalitat de 10 km apareix la tradicional Jean Bouin Trofeu Ciutat de Barcelona en la quarta posició, igualant la plaça l’aconseguida la temporada 2013. Per últim, a la classificació de les curses de milla urbana, la Milla Sagrada Familia – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, es troba en una meritòria cinquena posició, també repetint la classificació de la temporada anterior.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.