RUTA 2 DE NOVEMBRE

0
578

El proper diumenge, 2 de novembre, el calendari català de curses en ruta disposa de cinc bones ofertes.
La 32a Mitja Marató de l’ Anoia, la 12a edició dels 10 km i 5 km Ciutat d’Igualada, organitzada pel Club Atlètic Igualada i l’Ajuntament de l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 10 hores a l’Estadi Municipal i les diferents arribades també es realitzaran al mateix indret. La 29a Pujada i Baixada de Guanta – Sentmenat, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat. La sortida es donarà a les 10 hores davant de l’Ajuntament amb un recorregut urbà de 12,3 km de muntanya i asfalt.| L’11è Km de Les Corts, organitzat pel club Barcelona Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona-Districte de Les Corts. El festival atlètic començarà a les 10 hores i es realitzaran onze curses d’un km, corresponents a les diferents categories, a la Travessera de Les Corts. La 9a Cursa del Pont de Vilomara i Rocafort – Memorial Alcalde Evaristo, organitzada per l’Ajuntament de la vila. El festival atlètic començarà a les 11 hores amb sortida a l’Avinguda de la Constitució, un recorregut urbà de 10 km amb arribada al carrer JA Jover Barrier, ambdós indrets davant de la Plaça de l’Ajuntament. La primera edició de la cursa “Una Llar Fora de la Llar”, organitzada per la Casa Ronald McDonald de Barcelona amb una distància de 10 km amb sortida al Parc del Fòrum. Aquesta cursa atlètica neix amb un doble objectiu, donar a conèixer la Casa Ronald McDonald i recaptar fons per a ajudar i cobrir despeses del seu manteniment.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.