29ª Pujada i baixada a Guanta – 12,3km 02/11/2014

0
482

El Club Atletisme La Sansi organitzarà el proper 2 de novembre de 2014 a les 10h amb col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat, la 29ª edició de Pujada i baixada a Guanta, de 12,3km per asfalt i muntanya, amb sortida i arribada davant de l’Ajuntament de Sentmenat, amb un límit de 800 participants. Cursa puntuable per la Lliga Championchip i dintre del calendari de la FCA.| Premis masculí i femení als 3 primers de cada categoria. Curses infantils a partir de les 9.30h. Premis als 3 primers i primeres. INSCRIPCIONS: Fins el 30 d’octubre o fins exhaurir els 800 dorsals INSCRIU-TE A: www.pujadaguanta.com • www.lasansi.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.