ZURICH MARATÓ DE BARCELONA: LA CURSA DEL FUTUR

0
515

El proper 15 de març de 2015 una renovada Zurich Marató de Barcelona, aterrarà amb grans novetats, per posicionar la prova entre l’elit de les curses de fons a nivell mundial. A cinc mesos per a la celebració de la cursa, s’han superat ja els 5.000 corredors inscrits. Quan falten menys de sis mesos per a celebració de la Zurich Marató de Barcelona 2015, RPM Racing organitzadora de l’esdeveniment, va desgranant els principals eixos d’acció, per situar la cursa entre les maratons de referència a Europa. Per continuar creixent qualitativa i quantitativament, l’organització ja ha començat a treballar des de diversos sectors, quan s’ha superat fa pocs dies, la xifra dels 5.000 corredors inscrits. En aquest sentit, es prestarà especial atenció en la promoció internacional i nacional. Dins de les promocions internacionals, les activitats van començar el passat mes de setembre, amb l’estand que la cursa va habilitar a la fira del corredor de la Marató de Berlín. Posteriorment, s’han realitzat tasques promocionals a les fires del corredor de la Marató d’ Amsterdam, Dublín i Frankfurt, i es viatjarà aquesta mateixa setmana a la Marató de Porto. Les següents parades abans de Nadal, seran a la Behobia- San Sebastián, a la Marató Divina Pastora de València i a la Marató de Florència.| Una de les àrees que també es reforçarà, seran les activitats complementàries al voltant de la cursa. A la sempre creixent Expo Sport, fira de referència en el seu format a Europa, a una Breakfast Run que guanyarà pes i a la tradicional Pasta Party, en aquesta edició s’hi sumarà una Cursa Infantil. Una bona manera de fomentar l’esport entre els més petits i crear un ambient festiu i familiar les hores prèvies a la celebració de la cursa de fons. Per altra banda, el coordinador dels atletes d’elit de la prova, viatjarà els propers dies a Kenya en motiu de la celebració de la Marató d’ Eldoret. Una cursa que reunirà els millors atletes africans i ens servirà per buscar els corredors d’elit de la propera Zurich Marató de Barcelona 2015, per continuar millorant el nivell esportiu de la prova, que compta amb un millor registre de 2.07.30, en possessió de Jackson Kotut l’any 2010. Podeu seguir tota la informació de la cursa, a través de les xarxes socials de la Zurich Marató de Barcelona: www.facebook.com/ZURICHMARATODEBARCELONA twitter.com/maratobarcelona

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.