Entrega de l’iPhone a l’afortunat corredor del Tast de la Mitja l’Aliança Juan Carlos

0
427


guanyador-iphone-tast-2014 Aquest dimarts 28 d’octubre, hem fet l’entrega del iPhone 6 Plus al corredor del Tast de la Mitja l’Aliança 2014 Juan Carlos Garnica amb el dorsal 833. El Sr. Mario Rocamora, representant del nostre patrocinador Mail Boxes ha tingut el plaer de fer l’entrega del premi al corredor. Recordem que tots els inscrits a la Mitja Marató també participaran automàticament amb el seu número de dorsal al sorteig d’un altre iPhone 6 Plus. Ara, de moment, seguiu atents als sortejos setmanals de material esportiu i altres. Sort!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.