El plaer de córrer de nit per Collserola

0
568

Aquesta és una cursa dinàmica dirigida a públics molt diferents que té com a objectiu fomentar les curses urbanes en un paratge natural, el parc de Collserola, i amb una vista única sobre la Barcelona nocturna. Córrer per Barcelona és un al·licient per a la majoria d’esportistes, ja que la capital catalana esdevé un escenari únic per gaudir d’una bona cursa. Però fer-ho de nit i amb una vista magnífica sobre la ciutat és encara millor.| La Nocturna de Collserola, que aquest dissabte, 1 de novembre, celebrarà la seva segona edició, és una bona oportunitat de córrer per l’entorn natural de Collserola a la nit mentre es gaudeix de la vista fabulosa sobre la capital catalana totalment il·luminada. El recorregut serà lineal i transcorrerà per la carretera de les Aigües, una de les vies preferides per a molts atletes de Barcelona per entrenar. El Pla de les Maduixeres serà el punt de partida d’aquesta cursa, que acabarà 9 quilòmetres més enllà, a la plaça Mireia d’Esplugues del Llobregat. Les sortides seran cada quinze minuts. Els primers dorsals sortiran a les 20.00 hores i així successivament fins a la darrera sortida, a les 22.15 hores. Per tal de facilitar l’accés al punt de sortida, un autocar portarà el miler de participants inscrits des de la plaça Mireia fins al Mirablau, des d’on faran uns sis-cents metres d’escalfament per arribar a la sortida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.