Martinez i Calduch guanyen els 10 Km de Manresa

0
541

Els manresans David Martinez (Avinent Manresa) i Meritxell Calduch (CA Montornés) s’han coronat els millors en aquesta 11a edició dels CX 10km urbans de Manresa, que s’ha marcat per una excel·lent temperatura. Amb una inscripció final de 836 corredors en la cursa absoluta i de 92 en la cursa urbana de promoció, s’ha pogut reunir a més de 900 atletes disposats a correr pels carrers de la ciutat.| En la 8a Cursa urbana de Promoció, s’ha imposat l’infantil Mohamed Bourami (Avinent Manresa) amb un temps de 1’58″0 en la categoria masculina. En l’apartat femení ha estat Meritxell Tarragó (Avinent Manresa) amb 2’02″0. En la prova absoluta, David Martinez no ha tingut oposició, demostrant que en aquests moments, són pocs els corredors del territori català que el poden superar en aquesta distància. Nomès l’atleta Fouzi Mansouri (JAB Berga) ha presentat resistència en la primera part de la cursa. Martinez s’ha imposat amb uns bons 31’37”, per davant de Mansouri (JAB Berga) amb 32’23”. El tercer esglaó del podi ha estat per Sancho Ayala (Fondistes Solsonès) amb 32’55”. En l’apartat femení, la manresana Meritxell Calduch (CA Montornès) ha imposat la seva llei, guanyant amb 37’53”, i sumant la seva quarta victòria en la prova manresana. En segona posició ha estat Pilar Rus (CX) amb 39’28”, i en la tercera posició ha estat per la manresana Anna Vilaró (Esportiu Penedès) amb 40’03”. Quinze han estat els atletes d’Avinent Manresa que s’han posicionat entre els 50 primers, fet que demostra l’excel·lent estat de salut del fons manresà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.