Èxit de participació a 1a Cursa per l’Esperança a Barcelona

0
638

La 1a Cursa per l’Esperança, organitzada avui per Feder (Federación Española de enfermedades raras) i el Club Atletisme La Sansi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i Forum, s’ha celebrat avui amb un èxit de participació.| Una cursa benèfica popular de 5 i 10km, que forma part del calendari de la Federació Catalana d’atletisme, va esgotar els seus 2.000 dorsals 5 dies abans de la cursa. Tot i coincidir aquest cap de setmana amb altres curses importants, ha sigut la cursa de Catalunya amb més participants el cap de setmana. La recaptació integra d’inscripcions anirà per les enfermetats minoritàries. A www.cursafeder.com trobareu les classificacions i tota la informació necessària. Als 10km el marroquí Mohamed Agouzal amb 32’14”a la categoria masculina, i Linda Arnot amb 43’14”, s’han adjudicat avui la victòria. Als 5km la victòria ha sigut per l’atleta de Letònia Edgars Sumskis del club La Sansi, i Sara Loher a categoria femenina. Classificacions 5km http://resultats.championchip.cat/resultats/1a-cursa-per-l-esperanca-5k-forum-bcn Classificacions 10km http://resultats.championchip.cat/resultats/1a-cursa-per-l-esperanca-10k-forum-bcn Web de la cursa www.cursafeder.com // informació feder@lasansi.com Fotos de la cursa https://plus.google.com/photos/116646902970584066279/albums/6072332359330090801

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.