Colibrí aposta per la Sant Silvestre a Sant Cugat

0
545

Aquest matí s’ha signat l’acord de patrocini de Colibrí i la Sant Silvestre Barcelonesa, que se celebrarà el proper 31 de desembre a Sant Cugat. El director general de Colibrí Carles Pìnto i el director Tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López, han signat l’acord a la Seu Central de Colibri a Sant Antoni Vilamajor D’aquesta manera, la marca líder amb prendes esportives de compresió i protecció muscular és converteix com patrocinador de la Sant Silvestre Barcelonesa- Sant Cugat’2014 i serà un dels socis principals de la prova. | Cada vegada mès el mon del Running i els esforços que és somet, requereix una gran cura dels músculs que intervenen durant l’esforç per poder estar a un màxim nivell físic i evitar lesions com sobrecàrregues, agulletes (micro-trencaments) o trencaments musculars. Les peces de compressió Colibrí reuneixen les tècniques utilitzades pels metges i fisioterapeutes en l’àmbit esportiu. El resultat dels estudis realitzats al CAR de Sant Cugat confirmen molts beneficis en utilitzar les peces Colibrí. Durant la rubrica de la signatura, s’ha destacat el seu gran interès en impulsar aquesta nova edició de la Sant Silvestre i de patrocinar una de les proves més emblemàtiques del calendari nacional. El patrocini de Colibrí donarà un nou impuls esportiu de gran qualitat a la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.