CLASSIFICACIÓ DE MÍTINGS A L’AIRE LLIURE 2014

0
533

El Míting de Mataró en quarta posició
La Real Federación Española de Atletismo ha publicat la classificació de mítings celebrats a Espanya durant la temporada de 2.014. Aquesta classificació es realitza amb la mitjana dels punts aconseguits durant les tres últimes edicions. El Míting de Madrid repeteix en la primera posició i el Míting Ciutat de Mataró s’ha classificat en la quarta posició, també repetint la mateixa classificació.| Aquest any torna aparèixer el Míting Internacional Atletisme Palafrugell-Costa Brava que, desprès de dos anys sense realitzar-se, se situa en la tretzena posició, tot i que a la puntuació parcial d’aquesta temporada se situa en la cinquena posició, però com ja hem assenyalat, la classificació es realitza amb la mitjana de les tres últimes temporades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.