Núria Picas guanya l’Ultra T W Tour i es corona com la millor corredora de llarga distància del món

0
551

Núria Picas continua fent història. L’atleta manresana s’ha proclamat campiona de l’Ultra Trail World Tour, que l’acredita com la millor corredora de llarga distància del món. Aquest campionat consta de 10 curses de més de 100 quilòmetres; Picas ha sumat un total de 636 punts i ha imposat el seu domini en tres de les proves: la Transgrancanària, l’Ultra Trail Mont Fuji del Japó i la North Face 100 d’Austràlia. A més, va acabar segona a la mítica Ultra Trail del Mont Blanc. Picas va saber la notícia del seu triomf aquest diumenge, mentre disputava el Gran Raid dels Templers, a la localitat francesa de Millau. De fet, aquesta prova no puntuava per a l’Ultra Trail World. L’atleta catalana va tancar la temporada de la millor manera possible, ja que es va adjudicar el Gran Raid dels Templers per tercera vegada consecutiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.