Cursa de l’Amistat

0
466

Aquest emblemàtica prova creuarà Barcelona de mar a muntanya al llarg dels 16,2 quilòmetres que uneixen el Castell de Montjuïc amb el parc d’atraccions del Tibidabo, a una meta situada als peus del mític avió vermell. El proper dissabte 1 de novembre, dia de Tots Sants, tindrà lloc una nova edició de la Cursa de l’Amistat, una iniciativa atlètica que reunirà prop d’un miler de valents participants.| I és que la trenta-quatrena edició d’aquesta prova, que també serà el vint-i-quatre Memorial Francesc Mates, es caracteritza per un recorregut urbà de 16, 2 quilòmetres que ha de salvar un pronunciat desnivell: el que hi ha entre Montjuïc i el Tibidabo, tot creuant la ciutat de mar a muntanya. En aquest sentit, la duresa del recorregut, requereix un cert nivell de condició física i salut suficients per poder afrontar la prova. La sortida serà a les 8 del matí davant de l’entrada del castell de Montjuïc i la meta estarà situada al parc d’atraccions del Tibidabo, davant de l’emblemàtic avió vermell. El temps màxim per fer la cursa és de dues hores. Totes les persones inscrites poden recollir el seu dorsal a la botiga Calçats MaTeS (carrer Gayarre, 25) de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.