MANEL GONZÁLEZ, NOU MEMBRE DE LA JUNTA DIRECTIVA DE LA RFEA

0
571

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer el nomenament de Manel González com a vocal de la Junta Directiva de la RFEA. El proper divendres, a la seu de la RFEA a Madrid, es reunirà la mencionada Junta Directiva i Comissió Delegada on ja serà efectiu aquest nou càrrec.| Manel González és Director Tècnic Esportiu Club Muntanyenc Sant Cugat. Arquitecte de professió, va ser olímpic als Jocs de Los Ángeles 1984, atleta internacional i recent Campió del Món veterà de 400 metres en pista coberta. En els últims anys ha desenvolupat la seva faceta com a directiu i tècnic a la Secció d’Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, fins el passat mes de gener en què es va fer càrrec de les seccions esportives del club com a Director Tècnic Esportiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.