MANEL GONZÁLEZ, NOU MEMBRE DE LA JUNTA DIRECTIVA DE LA RFEA

0
496

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer el nomenament de Manel González com a vocal de la Junta Directiva de la RFEA. El proper divendres, a la seu de la RFEA a Madrid, es reunirà la mencionada Junta Directiva i Comissió Delegada on ja serà efectiu aquest nou càrrec.| Manel González és Director Tècnic Esportiu Club Muntanyenc Sant Cugat. Arquitecte de professió, va ser olímpic als Jocs de Los Ángeles 1984, atleta internacional i recent Campió del Món veterà de 400 metres en pista coberta. En els últims anys ha desenvolupat la seva faceta com a directiu i tècnic a la Secció d’Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, fins el passat mes de gener en què es va fer càrrec de les seccions esportives del club com a Director Tècnic Esportiu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.