RUTA 25 i 26 D’OCTUBRE

0
674

El proper cap de setmana, 25 i 26 d’octubre, el calendari català de curses en ruta disposa de sis bones ofertes.
Dissabte 25 se celebrarà El Tast de La Mitja l’Aliança, organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers. La sortida es donarà a les 10,30 hores, amb un recorregut de 10 km i l’arribada serà a les pistes d’atletisme de Granollers. Aquesta cursa forma part del Circuit l’Aliança 2014, essent la desena de les dotze curses que hi ha programades. Diumenge 26 són cinc els festivals atlètics que se celebraran.| Els 10 Km Urbans de Manresa , que arriben a la novena edició, organitzat pel club Avinent CA Manresa amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 10,00 hores amb la cursa de promoció i a les 10,30 h es donarà la sortida de la cursa de 10 km amb sortida i arribada al Passeig Pere III. La 8a Cursa Solidària País del Cava, organitzada per la Confraria del Cava de Sant Sadurní i Octagon Esedos, amb l’objectiu de donar a conèixer el món del cava i alhora col·laborar amb les causes solidàries de La Marató de TV3, que enguany va dirigida a les malalties del cor. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès i l’arribada al Pla d’en Mestres de Sant Sadurní d’Anoia amb recorregut de 13,4 km. La 6a Cursa DiR Mossos d’Esquadra a Sant Cugat del Vallés, organitzada pel Grup DiR. Amb sortida a les 9,00 hores al Carrer Cèsar Martinell del municipi vallesà, amb la possibilitat de realitzar una cursa de 10 km o una altre de 5 km, l’arribada es realitzarà a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament de Sant Cugat. La 2a Milla de Sarrià Correm Junts a Barcelona, organitzada per la Fundació ASPASIM i l’Associació Esportiva BCN. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Plaça de Sarrià amb recorregut pel Passeig de la Reina Elisenda i arribada al mateix lloc de la sortida. La primera edició de la Cursa per l’Esperança al Parc del Fòrum de Barcelona, organitzada per la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER) i el club La Sansi. Amb disputa de dos curses, una de 10 km i una altre de 5 km, la sortida es donarà conjunta a les 10,00 hores al Parc del Fòrum.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.