Presentació 1a Cursa per l’Esperança

0
566

La 1a Cursa per l’ esperança del 26/10/14 organitzada per Feder (Federación Española de enfermedades raras) i el Club Atletisme La Sansi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, s’ha presentat avui a l’Ajuntament de Barcelona. Serà una cursa benefica popular de 5 y 10km per un circuit molt ràpid, amb sortida i arribada al Fòrum de Barcelona. Les curses començaran a les 10h La Dra. Cristina Iniesta, ha comentat “per Barcelona es un orgull tenir present aquesta cursa benefica i la ciutat esta oberta a esdeveniments esportius d’aquest tipus”.| Anna Ripoll, representant de Feder, ha comentat “El compromís amb l’esport i l’ajuda a les més de 7.000 malalties minoritàries”. Josep Lluis Blanco, organitzador i President de La Sansi “Organitzem altres curses benefiques, però ens fa molta il·lusió aquesta ja que el 100% de la recaptació d’inscripcions va per l’ajuda a les enfermetats minoritàries, i Gràcies a l’Ajuntament de Barcelona, Fòrum i esponsors, la tindrem el 26/10/14 amb una previsió de 2.000 inscrits” A la presentació s’ha comptat amb la presencia de representants de les diferents institucions i Esponsors, Sr. Joan Villuendas (President de la Federació Catalana d’atletisme), Sr. David Escudé (Regidor del PSC i President del Consell del Districte de Sant Martí), Sr. Mario Rovirosa (Director General de Chiesi, i principal esponsor de la cursa), entre d’altres. Les inscripcions es poden fer a www.cursafeder.com on a més, trobareu tota la informació necessària. El Club La Sansi organitza curses per diferents comunitats autònomes, al 2014 espera 27.000 inscrits, algunes curses amb gran participació como la Cursa Vila Olímpica amb prop de 5.000 participants. Vídeo La Sansi http://www.youtube.com/watch?v=XZ3KUrLQmmA Más información: feder@lasansi.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.