Els 100 km en pista Ciutat de Terrassa tanca una nova edició del Circuit Curses Activa’t

0
547

Mia Carol, Pedro Liguero, Alejandro Martínez, Tania Guerra i Carme Ballesteros, David Bosch i Clàudia Alarcon, s’imposen en les curses de 100, 50, 10, 5 i 1.5 km. respectivament, que tanca la desena edició del Circuit de Curses Activa’t. La pista d’atletisme Municipal de Can Jofresa es va convertir el darrer cap de setmana en l’escenari de la darrera prova puntuable del desè Circuit de Curses Activa’t de Terrassa organitzat conjuntament per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa.| Més d’un centenar d’atletes es van donar cita en les pistes de Can Jofresa el passat dissabte, 18 d’octubre, per disputar les diferents curses programades en aquesta jornada atlètica que es va iniciar a les 7 hores amb la cursa dels 100 km. en pista, XXVIII Internacionals de Catalunya, XXVI 100 km Ciutat de Terrassa. Jornada molt calorosa la que es va viure el passat dissabte 18 d’octubre, a pesar d’això, es van produir pocs abandonaments en la prova més dura, la dels 100 km en pista on Mia Carol es va imposar marcant un crono inferior respecte a la darrera edició. Amb un temps de 7:30:33, Mia Carol Bruguera va completar el recorregut de 100 km en pista, ocupant la zona més alta de pòdium que es va imposar de forma clara respecte al seu perseguidor, Jesús Gómez López, segon classificat amb un temps de 8:07:03. Precisament, Gómez va ser el guanyador de la darrera edició marcant un temps de 7:55:51. El tercer classificat va estar Paris Canals Rovira que va cobrir aquesta distància amb un temps de 8:24:57. La cursa dels 100 km va comptar amb la presència d’una única participant femenina, Lidia Vera, de la AE Blancafort, que va finalitzar la cursa amb un temps de 13:15. La prova del 50 km va estar més disputada, sent menor la diferencia entre els tres primers classificats. El guanyador, Pedro Liguero, va cobrir aquesta distància amb un temps de 3:59:18, seguit per Carlos Martinez, 4:06:40 i Jorge Manzano Cotes que va marcar un crono de 4:17:53- Els 10 km en pista va ser per Alejandro Martínez, que es va imposar de forma clara amb un temps de 34:35- La segona posició la va ocupar Javier Peña amb un crono de 35:17, seguit molt d’aprop per Sergi Padró que va cobrir el recorregut amb un temps de 35:38. En categoria femenina, les atletes hi havien de recórrer la distància de 5 km., un error tècnic en la comptabilització de les voltes efectuades, van fer aturar algunes de les atletes una volta abans, entre elles la que liderava la cursa en aquells moments, Tania Guerra, la seva perseguidora, molt igualada en aquells moments, Carme Ballesteros, conscient de què restava una volta per la finalització de la cursa, va continuar. La direcció de cursa va optar per mantenir les posicions d’arribada de la penúltima vota de les 3 primeres corredores, donant la primera posició en “exequo” a Tania Guerra i Carme Ballesteros, la tercera posició va ser per Anna Cos, segona classificada en la darrera edició on es va imposar, precisament, Carme Ballesteros. En categoria infantil masculina, de 1.500 metres, David Bosch va repetir victòria, seguit de Marc Mercado i Marçal Garreta. La mateixa distància van recórrer les participants femenines infantils, amb victòria per Claudia Alarcon, seguida de Beatriu Bosch, que repeteix aquesta segona posició en el pódium, la tercera posició la va ocupar Ivet Palomar. CLASSIFICACIONS – 100 Km 1.- Mia Carol Bruguera 7:30:33 2.- Jesús Gómez López 8:07:03 3.- Paris Canals Rovira 8:24:57 – 50 km 1.- Pedro Liguero Rubio 3:59:18 2.- Carlos Martínez Guerra 4:06:40 3.- Jorge Manzano Cotes 4:17:53 – 10 km 1.- Alejandro Martínez 34:35 2.- Javier Peña 35:17 3.- Sergi Padró 35:38 – 5 km 1.- Tania Guerra 1.- Carme Ballesteros 3.- Anna Cos – Categoria infantil masculí (1.500 m.) 1.- David Bosch 2.- Marc Mercado 3.- Marçal Garreta – Categoria infantil femenina ( 1.500 m.) 1.- Claudia Alarcón 2.- Beatriu Bosch 3.- Ivet Palomares

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.