2a Cursa Popular Sansi Lleida 5k – 30/11/14

0
528

La 2a Cursa popular Sansi Lleida 5k serà organitzada pel Club atletisme Almacelles i Club La Sansi, amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Lleida, Diputació de Lleida, amb sortida i arribada a les 11h a la Llotja de Lleida. Actualment es l’única cursa de la província de Lleida que esta dintre del calendari de la Federació Catalana d’ atletisme, i cronometrada pels seus jutges.| Hi haurà els següents serveis inclòs al preu d’inscripció: Vídeos de sortida i arribada, més de 3.000 fotos, Servei mèdic, sortida per calaixos segons la marca, carpa de trobada de voluntaris, avituallament en finalitzar la cursa amb Aquarius o aigua, llebres a diferents ritmes de 5km 20, 25, 30 i 35 minuts, guarda-roba, llar d’infants, massatgistes, activitats per nens, gran sorteig amb caps de setmana d’hotel, WC portàtils i més sorpreses. INSCRIPCIONS: Fins el 27 de novembre o fins exhaurir els 2.500 dorsals INSCRIU-TE A: www.lleida5k.com • www.lasansi.com INSCRIU-TE AQUÍ

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.