2a Cursa Popular Sansi Lleida 5k – 30/11/14

0
387

La 2a Cursa popular Sansi Lleida 5k serà organitzada pel Club atletisme Almacelles i Club La Sansi, amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Lleida, Diputació de Lleida, amb sortida i arribada a les 11h a la Llotja de Lleida. Actualment es l’única cursa de la província de Lleida que esta dintre del calendari de la Federació Catalana d’ atletisme, i cronometrada pels seus jutges.| Hi haurà els següents serveis inclòs al preu d’inscripció: Vídeos de sortida i arribada, més de 3.000 fotos, Servei mèdic, sortida per calaixos segons la marca, carpa de trobada de voluntaris, avituallament en finalitzar la cursa amb Aquarius o aigua, llebres a diferents ritmes de 5km 20, 25, 30 i 35 minuts, guarda-roba, llar d’infants, massatgistes, activitats per nens, gran sorteig amb caps de setmana d’hotel, WC portàtils i més sorpreses. INSCRIPCIONS: Fins el 27 de novembre o fins exhaurir els 2.500 dorsals INSCRIU-TE A: www.lleida5k.com • www.lasansi.com INSCRIU-TE AQUÍ

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.