MITJA MARATÓ CIUTAT DE MATARÓ.

0
576

Us adjuntem informació de l’obertura d’inscripcions de la dissetena edició de la MITJA MARATÓ CIUTAT DE MATARÓ. Aquesta es disputarà el proper diumenge, 7 de desembre de 2014. Des de la pàgina web es gestionaran les inscripcions i es farà arribar el màxim d’informació sobre la prova: www.mitjamataro.cat. També ens podeu seguir al tweeter @mitjamataro La data d’obertura d’inscripcionsserà el dimecres, 15 d’octubre de 2014. Amb un preu de 20 euros pels titulars del “XIP GROC”. L’ atleta que no el tingui, el podrà adquirir a un preu d’oferta de només 14 euros, o llogar-lo per 3 euros.| La Mitja Marató Ciutat de Mataró és una cursa inclosa en la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de la Diputació de Barcelona. La prova estarà organitzada per l’Ajuntament de Mataró i l’empresa GESPORT, i Manel Vicente en serà el Director Tècnic de la cursa. Pel que fa als patrocinis, PROCTER and GAMBLE Mataró serà, un any més, l’Sponsor principal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.