MARATÓ DEL MEDITERRANI L’ALIANÇA

0
470

El proper diumenge 19 d’octubre, se celebrarà la desena edició de la Marató del Mediterrani L’Aliança, organitzada per Zona VIP i els Ajuntaments de Castelldefels i Gavà. Juntament també es realitzarà una Mitja Marató i una Cursa Open de 10 Km. Amb un circuit de 21.098 metres pels nuclis urbans de Castelldefels i Gavà, la sortida es donarà de manera conjunta a les 09,00 hores al Canal Olímpic. Aquesta cursa forma part del Circuit l’Aliança 2014, essent la novena de les dotze curses que hi ha programades.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.