Jordi Garcia i Belén Hidalgo guanyadors absoluts de l´aquatló Ciutat de Badalona

0
415

L´aquatló Ciutat de Badalona va arribar a la seva dotzena edició – la prova més antiga de tot Catalunya- i enguany va tancar la lliga Nacional de l´especialitat així com el Campionat de Catalunya per grups d´edats, tot sota una acurada organització del Club Natació Badalona els aquatletes va fer front a les distàncies oficials amb una primera cursa a peu de 2.500 metres , tot seguit 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar una darrera a cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la linia d´arribada instal.lada en la cèntrica Rambla Badalonina just davant del monument a Roca i Pi.| A la categoría masculina victòria absoluta per l´aquatleta de Badalona, que encara pertany a la categoría sub-23 , Jordi Garcia ( Fasttriatlón CD) amb un temps de 28 minuts 11 segons , 27 segons per davant del segon classificat Jordi Relats ( Club Triatló Granollers ) completant el podi com tercer classificat absolut el junior Aleix Domènech ( Club Natació Olot ) . Per equips 1º Fasttriatlón CD ( Garcia-Sánchez-Pagès) 2º Club Natació Prat-triatló ( Baldantoni-Gomez Garcez-Dobaño) 3º Club Triatló Granollers ( Relats-Saez-Rodríguez). A la vessant femenina victòria aclaparadora per la vigent Campiona de Catalunya absoluta de la distancia , l´aquatleta de Cerdanyola del Vallès , Belén Hidalgo ( Cerdanyola CH) amb un crono final de 33 minuts 47 segons , una avantatge de 3 minuts 1 segon a la segona classificada absoluta Gemma Zapater ( Club Natació Tarraco) pujant fins el tercer graó del podi , l´esportista local Clara Canovas ( Club Natació Badalona ).Per equips 1ª Cerdanyola CH ( Hidalgo-Grannin-Rodríguez) 2ª Club Natació Prat-triatló ( Guerra-Celma-Crisol) 3ª Club Triatló Badia del Vallès ( Santos-Carreras-Sánchez).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.