Jordi Garcia i Belén Hidalgo guanyadors absoluts de l´aquatló Ciutat de Badalona

0
583

L´aquatló Ciutat de Badalona va arribar a la seva dotzena edició – la prova més antiga de tot Catalunya- i enguany va tancar la lliga Nacional de l´especialitat així com el Campionat de Catalunya per grups d´edats, tot sota una acurada organització del Club Natació Badalona els aquatletes va fer front a les distàncies oficials amb una primera cursa a peu de 2.500 metres , tot seguit 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar una darrera a cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la linia d´arribada instal.lada en la cèntrica Rambla Badalonina just davant del monument a Roca i Pi.| A la categoría masculina victòria absoluta per l´aquatleta de Badalona, que encara pertany a la categoría sub-23 , Jordi Garcia ( Fasttriatlón CD) amb un temps de 28 minuts 11 segons , 27 segons per davant del segon classificat Jordi Relats ( Club Triatló Granollers ) completant el podi com tercer classificat absolut el junior Aleix Domènech ( Club Natació Olot ) . Per equips 1º Fasttriatlón CD ( Garcia-Sánchez-Pagès) 2º Club Natació Prat-triatló ( Baldantoni-Gomez Garcez-Dobaño) 3º Club Triatló Granollers ( Relats-Saez-Rodríguez). A la vessant femenina victòria aclaparadora per la vigent Campiona de Catalunya absoluta de la distancia , l´aquatleta de Cerdanyola del Vallès , Belén Hidalgo ( Cerdanyola CH) amb un crono final de 33 minuts 47 segons , una avantatge de 3 minuts 1 segon a la segona classificada absoluta Gemma Zapater ( Club Natació Tarraco) pujant fins el tercer graó del podi , l´esportista local Clara Canovas ( Club Natació Badalona ).Per equips 1ª Cerdanyola CH ( Hidalgo-Grannin-Rodríguez) 2ª Club Natació Prat-triatló ( Guerra-Celma-Crisol) 3ª Club Triatló Badia del Vallès ( Santos-Carreras-Sánchez).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.