SANT MARTÍ S’EMPORTA LA COPA DE CAMPIONS DEL CORREBARRI

0
485

El Districte de Sant Martí s’ha coronat per tercer any consecutiu campió del Correbarri, la cursa de 10 quilòmetres de Barcelona que aquest diumenge ha citat a més de 4.000 atletes a la línia de sortida i que ha fet de la prova una gran festa de colors amb les samarretes dels equips. Sant Martí ha aconseguit quedar-se en propietat la Copa de Campions del Correbarri, l’Orelluda, al guanyar la prova tres vegades consecutives.| La victòria individual ha estat per José Luís Blanco, de l’equip de Sant Martí, que s’ha imposat amb una marca de 32:45 al veí de Ciutat Vella Juan Manuel Álvarez (32:55) i a Paco Tugores (33:16), de Gràcia. A la prova femenina, triomf de Jèssica Bonet (40:41), de Les Corts, seguida de Mireia Suñé (42:19), de l’Eixample i de Florence Bertholet (42:24), de Sant Andreu. La marea de samarretes dels 10 colors diferents representant a tots els districtes ha sortit puntual de la Plaça del Mar del barri de la Barceloneta pel Passeig Joan de Borbó i ha recorregut els principals carrers i avingudes del Districte de Ciutat Vella i del Port de Barcelona. El circuit, que destaca per ser molt planer, ha propiciat que molts dels participants a aquest Correbarri aconseguissin millorar la seva marca personal. La classificació per districtes, comptabilitzant la puntuació dels llocs d’arribada dels primers 35 homes i les 15 primeres dones de cada equip, ha estat encapçalada per Sant Martí, que s’ha imposat a la classificació general (4.775 punts) i a la masculina (3.917) però que s’ha vist superat, en aquesta ocasió, per les noies de l’Eixample a la femenina, el segon equip classificat de la general amb 4871 punts. La tercer posició ha estat per Sants-Montjuïc (6.966), Gràcia (7.152), Horta-Guinardó (7.257), Ciutat Vella (7.465), Sant Andreu (8.237), Sarrià-Sant Gervasi (9.150), Nou Barris (11.846) i Les Corts (13.038). Alguns dels padrins dels diferents equips han participat a la prova, com és el cas del presentador Javier Estrada (Nou Barris), altres han animat als corredors a la línia de meta, com Els Amics de les Arts (Sant Andreu) i altres han estat en el moment de la premiació com la nedadora de sincronitzada Ona Carbonell (Les Corts) i el pastisser Christian Escribà (Eixample). CAMPIONS PER DISTRICTE: Les Corts: Álvaro Rancé / Jèssica Bonet Ciutat Vella: Juanma Álvarez / Montserrat Cote Eixample: Andrés Acuña / Mireia Suñé Sants-Montjuïc: David Fullana / Susana Martínez Sarrià-Sant Gervasi: Oriol Comas / Maria Sales Gràcia: Paco Tugores / Bárbara Feal Horta-Guinardó: Quim Carlús / Victoria Hodgkinson Nou Barris: Javier Aznar / Yolanda Riera Sant Andreu: Ferran Betlloch / Florence Bertholet Sant Martí: José Luís Blanco / Esther Vidal

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.