SANT MARTÍ S’EMPORTA LA COPA DE CAMPIONS DEL CORREBARRI

0
394

El Districte de Sant Martí s’ha coronat per tercer any consecutiu campió del Correbarri, la cursa de 10 quilòmetres de Barcelona que aquest diumenge ha citat a més de 4.000 atletes a la línia de sortida i que ha fet de la prova una gran festa de colors amb les samarretes dels equips. Sant Martí ha aconseguit quedar-se en propietat la Copa de Campions del Correbarri, l’Orelluda, al guanyar la prova tres vegades consecutives.| La victòria individual ha estat per José Luís Blanco, de l’equip de Sant Martí, que s’ha imposat amb una marca de 32:45 al veí de Ciutat Vella Juan Manuel Álvarez (32:55) i a Paco Tugores (33:16), de Gràcia. A la prova femenina, triomf de Jèssica Bonet (40:41), de Les Corts, seguida de Mireia Suñé (42:19), de l’Eixample i de Florence Bertholet (42:24), de Sant Andreu. La marea de samarretes dels 10 colors diferents representant a tots els districtes ha sortit puntual de la Plaça del Mar del barri de la Barceloneta pel Passeig Joan de Borbó i ha recorregut els principals carrers i avingudes del Districte de Ciutat Vella i del Port de Barcelona. El circuit, que destaca per ser molt planer, ha propiciat que molts dels participants a aquest Correbarri aconseguissin millorar la seva marca personal. La classificació per districtes, comptabilitzant la puntuació dels llocs d’arribada dels primers 35 homes i les 15 primeres dones de cada equip, ha estat encapçalada per Sant Martí, que s’ha imposat a la classificació general (4.775 punts) i a la masculina (3.917) però que s’ha vist superat, en aquesta ocasió, per les noies de l’Eixample a la femenina, el segon equip classificat de la general amb 4871 punts. La tercer posició ha estat per Sants-Montjuïc (6.966), Gràcia (7.152), Horta-Guinardó (7.257), Ciutat Vella (7.465), Sant Andreu (8.237), Sarrià-Sant Gervasi (9.150), Nou Barris (11.846) i Les Corts (13.038). Alguns dels padrins dels diferents equips han participat a la prova, com és el cas del presentador Javier Estrada (Nou Barris), altres han animat als corredors a la línia de meta, com Els Amics de les Arts (Sant Andreu) i altres han estat en el moment de la premiació com la nedadora de sincronitzada Ona Carbonell (Les Corts) i el pastisser Christian Escribà (Eixample). CAMPIONS PER DISTRICTE: Les Corts: Álvaro Rancé / Jèssica Bonet Ciutat Vella: Juanma Álvarez / Montserrat Cote Eixample: Andrés Acuña / Mireia Suñé Sants-Montjuïc: David Fullana / Susana Martínez Sarrià-Sant Gervasi: Oriol Comas / Maria Sales Gràcia: Paco Tugores / Bárbara Feal Horta-Guinardó: Quim Carlús / Victoria Hodgkinson Nou Barris: Javier Aznar / Yolanda Riera Sant Andreu: Ferran Betlloch / Florence Bertholet Sant Martí: José Luís Blanco / Esther Vidal

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.