Els programes de Catalunya Ràdio organitzen equips per córrer la Marató de Barcelona

0
479

“El matí de Catalunya Ràdio”, “La tribu”, “El club de la mitjanit”, “El suplement” i el “Tot gira” fan una crida als seus oients per formar part de l’equip que, amb el nom del programa, participarà en la Marató de Barcelona, el 15 de març del 2015. Cada equip comptarà amb un entrenador personal que prepararà els participants per fer els 42,195 quilòmetres de la cursa, planificarà els entrenaments i els acompanyarà en l’experiència. Els corredors disposaran d’un equipament complet.| Més enllà de les marques personals, amb aquesta iniciativa, els programes de Catalunya Ràdio volen compartir l’experiència de córrer una marató amb els seus oients, saber què els motiva i sumar-se a la seva experiència personal. A través de l’antena de Catalunya Ràdio els oients poden escollir en quin equip volen participar. Per inscriure’s han d’enviar un correu electrònic al programa triat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.