1a Cursa per l’Esperança 5 i 10km Parc del Fòrum Barcelona – 26/10/14

0
712

La 1a Edició de la “CURSA PER L’ESPERANÇA” de 5 i 10 km es celebrarà el 26 de Octubre 2014 a Barcelona (Parc del Fòrum), organitzada per la “Federación Española de Enfermedades Raras” (FEDER) i gestionada pel Club atletisme La Sansi. A falta de més de 2 setmanes ja son més de 1.000 inscrits a la cursa| Els 100% del recaptat de les inscripcions anirà íntegrament a la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER) per oferir serveis als pacients i a les famílies amb aquestes patologies. La sortida conjunta al Parc del Fòrum serà a les 10:00h tant la cursa de 5km (una volta) com la de 10km (dos voltes) en un recorregut pràcticament pla. La cursa forma part de la lliga Championchip. El recorregut de 10km serà homologat per la FCA i estarà dins del calendari català Hi haurà els següents serveis: Gran sorteig amb caps de setmana gratuïts, Servei mèdic, guarda-roba, calaixos de sortida, carpa de trobada de voluntaris, samarreta tècnica 42k + bossa d’obsequis, llebres a diferents ritmes (de 5km a 20, 25, 30 i 35minuts) i als (10km 40, 45, 50, 55 i 60 minuts), avituallament al km 5 amb aigua i al finalitzar la cursa amb beguda isotònica Aquarius o aigua, i més sorpreses. INSCRIPCIONS: Fins el 23 d’octubre o fins exhaurir els 1.500 dorsals INSCRIU-TE A: www.cursafeder.com • www.lasansi.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.