RUTA 12 D’OCTUBRE

0
551

El proper diumenge 12 d’octubre, el calendari català de ruta disposa de quatre festivals atlètics amb curses de 10 km, mitja marató i milla. La 31a Mitja Marató de Roda de Ter i 18a Cursa de 10 Km, organitzada pe la Comissió Atlètica Roda. La sortida es donarà les 10,30 hores a la carretera de Manlleu, amb un circuit tancat que surt de Roda de Ter, passa per Manlleu, Vic i torna al mateix emplaçament. La cursa de 10 km també farà el circuit tancat sense arribar a Vic.| La 26a Cursa de Fons a Sant Muç – Rubí, organitzada pel club Unió Atlètica Rubí. Amb una distància de 10 km, la sortida es donarà a les 09,30 hores a la Rambla del Ferrocarril, davant de l’estació de Rubí. La 20a Milla Urbana del Congrés a Barcelona, organitzada per K-Wind. El festival atlètic començarà a les 10 hores amb un total de 13 curses de les diferents categories. La sortida i arribada es realitzarà al carrer Felip II de la capital catalana. La 3a edició del Correbarri a Barcelona, organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports. La sortida es donarà a les 09,00 hores amb un recorregut de 10 km i la a zona de sortida i arribada serà a la Plaça del Mar de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.