RUTA 12 D’OCTUBRE

0
419

El proper diumenge 12 d’octubre, el calendari català de ruta disposa de quatre festivals atlètics amb curses de 10 km, mitja marató i milla. La 31a Mitja Marató de Roda de Ter i 18a Cursa de 10 Km, organitzada pe la Comissió Atlètica Roda. La sortida es donarà les 10,30 hores a la carretera de Manlleu, amb un circuit tancat que surt de Roda de Ter, passa per Manlleu, Vic i torna al mateix emplaçament. La cursa de 10 km també farà el circuit tancat sense arribar a Vic.| La 26a Cursa de Fons a Sant Muç – Rubí, organitzada pel club Unió Atlètica Rubí. Amb una distància de 10 km, la sortida es donarà a les 09,30 hores a la Rambla del Ferrocarril, davant de l’estació de Rubí. La 20a Milla Urbana del Congrés a Barcelona, organitzada per K-Wind. El festival atlètic començarà a les 10 hores amb un total de 13 curses de les diferents categories. La sortida i arribada es realitzarà al carrer Felip II de la capital catalana. La 3a edició del Correbarri a Barcelona, organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports. La sortida es donarà a les 09,00 hores amb un recorregut de 10 km i la a zona de sortida i arribada serà a la Plaça del Mar de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.