Ibercaja, patrocinador del Gran Premi 2014 de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat

0
550

Serà el segon any que Ibercaja torna a donar suport a la Sant Silvestre Barcelonesa com a patrocinador del Gran Premi que dóna nom a la cursa, que s’organitzarà el proper 31 de desembre a la ciutat de Sant Cugat, dins del circuit l’Aliança. Gràcies al suport de Ibercaja la Sant Silvestre segueix mantenint aquesta prova tan emblemàtica del cap d’any en una de les curses més importants del nostre calendari.| Les inscripcions van començar el 15 de setembre per internet i l’objectiu de l’organització és arribar a 3.500 participants, aquest any serà el 5è aniversari a la Sant Cugat, i es preveu nombrosos premis i sospreses entre tots els participants. www.santsilvestre.com Ibercaja, patrocinador del Gran Premio 2014 de la 16 edición San Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l’aliança Será el segundo año que Ibercaja vuelve a apoyar la San Silvestre Barcelonesa como patrocinador del Gran Premio que da nombre a la carrera, que se organizará el próximo 31 de diciembre en la ciudad de Sant Cugat, dentro del circuito l’Aliança . Gracias al apoyo de Ibercaja la San Silvestre sigue manteniendo esta prueba tan emblemática del fin de año en una de las carreras más importantes de nuestro calendario. Las inscripciones comenzaron el 15 de septiembre por internet y el objetivo de la organización es llegar a 3.500 participantes, este año será el 5 º aniversario en la Sant Cugat, y se prevé numerosos premios y sospresas entre todos los participantes. www.santsilvestre.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.