Els 100 km. en pista, última prova del circuit de Curses Activa’t

0
526

“XXVI 100 km. Internacionals de Catalunya”, “XXIV 100 km. Ciutat de Terrassa”. Les pistes Municipals d’atletisme de Can Jofresa, acolliran dissabte, 18 d’octubre, la vuitena i última prova puntuable pel Circuit de Curses ACTIVA’T 2014, els 100 km. en pista de Terrassa, XXVIII 100 km. Internacionals de Catalunya i XXVI 100 km. Ciutat de Terrassa, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.| La pista Municipal d’atletisme de Can Jofresa, serà l’escenari de la darrera prova del desè Circuit de Curses Atlètiques ACTIVA’T, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa conjuntament amb Mútua de Terrassa, “Els 100 km. en pista Ciutat de Terrassa”. El programa i horari previst per les diferents curses que es disputaran és el següent: – A partir de les set del matí s’iniciarà la competició amb la sortida dels 100 km. Els atletes participants tindran un temps màxim de 15 hores per finalitzar la prova. – A les 10 hores es donarà la sortida als participants dels 50 km. amb un temps límit per disputar de 8 hores. – La cursa infantil, d’1,5 km, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t, s’iniciarà a les 16 hores. – A les 16,30 hores, tindrà lloc la disputa de la Cursa de 5km en categoria femenina, amb títol de Campionat de Terrassa i puntuable pel Circuit de Curses Activa’t. – Tancarà aquesta jornada atlètica la Cursa en categoria masculina de 10 km., amb títol de Campionat de Terrassa i puntuable pel Circuit de Curses Activa’t. El temps màxim establert per la cursa de 100 kms. es de 15 hores i per la de 50 kms. de 8 hores. De la mateixa forma que es limita el número de participants en les proves de 100 i 50 kms. en 70 atletes. En les proves de 5 i 10 kms. el màxim està fixat en 35 atletes escollits per les marques acreditades. Les inscripcions es tancaran el dimecres 15 d’octubre de 2014 a les 19 hores i es poden realitzar fins la data a la web de l’organització: www.mitjaterrassa.org Els preus d’inscripció: – 100 kms.: 25 euros – 50 kms.: 20 euros Resta de curses: 3 euros Cursa infantil gratuita. Més d’un centenar de corredors/res participaran en les diferents proves que es disputaran durant la jornada del dissabte. En la darrera edició d’aquesta prova, l’atleta Jesús Gómez es va imposar, per segon any consecutiu, en els 100 km., amb un temps de 07:55:51. Mia Carol va guanyar els 50 km. amb un crono de 03:35:46. En les proves puntuables pel Circuit de Curses Activa’t, en el 5 km femenins, victòria per Carme Ballesteros; en els 10 km masculí el guanyador va ser l’atleta Sergi Padró. Els 100 km. en pista de Terrassa és la vuitena i última prova puntuable pel Circuit de Curses Activa’t 2014 que es va iniciar el 27 de gener d’aquest any amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles. Un total de 8 proves conformen aquest circuit que tanca aquesta desena edició el proper 18 d’octubre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.