RUTA 5 D’OCTUBRE

0
469

El passat dissabte 5 d’octubre es van disputar dos curses del calendari català de ruta, a Cornellà i Olot. A la 34a Cursa Popular Solidària Ciutat de Cornellà, i sobre una distància de 10 km, es va imposar Abderraman Ait Khamouch (La Sansi) amb un temps de 32”12 i Fátima el Aouja (La Sansi) amb 39”14. A la cursa de 5 km es va imposar Guillem Valverde (Cornellà At.) amb un temps de 16”54 i Silvia Gironès (Cornellà At.) amb 20’12”. La 32a edició de la Cursa Popular Ciutat d’Olot – Sant Lluc, també es va disputar sobre una distància de 10 km i la victòria va ser per Fouzi Mansouri amb un temps de 32”50 i per Anna Puigbert amb 39”59.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.