Just Sociats guanya el trail de la primera Vallès Drac Race

0
538

Joanna Redondo ha estat la vencedora en categoria femenina
L’atleta de Sant Feliu Saserra, Just Sociats, s’ha proclamat guanyador del trail de la primera edició de la Vallès Drac Race. Sociats ha creuat la línia d’arribada situada al Parc de les Nacions Unides de Terrassa amb un temps de 4h19:32. Resident a Terrassa i ben coneixedor del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Sociats s’ha fet valer de l’experiència sobre el terreny per superar en més de 20 minuts el segon classificat, el francès Antoine Maerten (4h41:31), qui l’ha acompanyat durant la primera part del recorregut de 50 kms. Pablo Baietti (4h46:22) ha completat el podi i s’ha situat al capdavant de la general del Doble Repte. Baietti defensarà demà aquesta condició en la segona part de la Vallès Drac Race: els 100 kms en BTT. | Sociats aconsegueix d’aquesta manera un dels grans resultats de la seva temporada i confirma el bon moment de forma en el qual es troba després de la segona posició a la Marató de Muntanya de Berga disputada fa un mes. En el palmarès de Just Sociats figuren el trofeu de campió de la Montserrat Skyrace i la tercera posició al Campionat d’Espanya de Curses per Muntanya, èxits aconseguits l’any passat, a banda de proves tan prestigioses com la Matagalls-Montserrat o la Marató de Muntanya de Sant Llorenç. Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora ha estat Joanna Redondo, que ha arribat a Terrassa amb un temps de 6h16:48. L’han acompanyada al podi Sonia Guerrero i Susanna Carbatosa, que han cedit 20 minuts respecte a la guanyadora. Per la seva part, la ‘dakariana’ Rosa Romero, dona del també pilot Nani Roma, ha acabat en cinquena posició i baixant de les 7 hores. Bon ambient en la primera jornada Tot i les baixes a última hora de Jan Margarit i Genís Zapater, el Parc de les Nacions Unides ha viscut una primera jornada festiva gràcies a les activitats infantils i les parades de gastronomia i artesania que han amenitzat l’espera. Un dels primers en arribar a aquest village ha estat Maverick Viñales. El pilot de Moto2 ha anat durant la primera part amb el grup capdavanter però ha notat molèsties al genoll i ha decidit retirar-se per precaució a Mura. En total, 179 corredors han completat aquest trail de 50 kms que ha obert la primera de les dues jornades de la Vallès Drac Race.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.