RUTA 5 D’OCTUBRE

0
595

El proper dissabte 5 d’octubre, el calendari català de ruta disposa de dues curses de 10 quilòmetres, a Cornellà i Olot. Fotos de la Cursa de Cornella.
La 34a Cursa Popular Solidària Ciutat de Cornellà, organitzada pel Club d’Atletisme Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà les 09,00 hores al carrer del Rugbi i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme. En aquesta edició també se celebrarà una cursa de 5 km.| La 32a edició de la Cursa Popular Ciutat d’Olot – Sant Lluc, organitzada pel Club Atletisme Olot – Terra de Volcans i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure de la ciutat. Amb sortida i arribada al Pavelló Municipal d’Esports, el tret de sortida es donarà a les 09,30 h amb un recorregut urbà de 10 km pels indrets més característics de la ciutat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.