Sport & Cook, el programa d’alimentació saludable dirigit als esportistes.

0
502

Neix un programa de cuina natural que es veurà a través de Youtube i té per objectiu fer pedagogia d’hàbits saludables entre el públic amant de l’esport.! De la mà de la marca de productes d’alimentació ecològica Natursoy neix Sport & Cook, un programa de visió gratuïta, obert a tothom i orientat a ensenyar als esportistes nous aliments i com cuinar-los per treure’n el màxim profit i obtenir els nutrients necessaris per tenir un cos sà i poder obtenir-ne més rendiment. | El programa es pot veure online pel seu canal Youtube o per Vimeo. Hi haurà un capítol cada més i en cadascún es podrà veure a un esportista professional diferent que hi aporten el seu consell per la seva experiència en el món outdoor. El programa és gravat de manera dinámica i té un format curt (d’entre 6 i 8 minuts de durada) per tal que es pugui veure des de qualsevol dispositiu. Consta de la part “Sport” on es presenta l’esportista convidat i es veuen imatges d’ell fent esport amb l’equip del programa i la part “Cook” on es cuina una recepta amb un aliment essencial diferent en cada episodi, de manera fàcil i ideal per a dietes de persones actives i esportistes. -“L’objectiu del programa és que l’esportista amateur s’adoni de la importància de cuidar la seva alimentació i posar ènfasi en que estar sà és la millor estratègia per rendir al màxim en la pràctica esportiva”- ens comenta Astrid Barqué, directora i presentadora del programa.! D’altra banda, Natursoy, patrocinador oficial del programa, ens permetrà conèixer un aliment diferent en cada capítol, moltes vegades desconegut per la majoria social, però amb moltíssimes qualitats nutricionals. A més sempre seràn procedents de l’agricultura ecològica i es garantirà el màxim de nutrients i una ingesta més saludable. El programa compta amb una web on hi ha ha tots els consells i les receptes que s’ensenyen en cada espisodi. El portal outdooing.com n’és col·laborador oferint un val de descompte de 30€ que es suma a un lot de productes Natursoy a sortejar cada mes entre totes les piulades de les xarxes socials amb el hashtag #sportandcook! També Haglöfs, Protest, Dynastar, Lange i Cébé són marques col·laboradores del programa que aportaran roba, complements i material esportius per a la part “Sport”. Canal Youtube

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.